arial" action="like" colorscheme="light">

Monday, April 14, 2014

THE ROCK ၏ရင္အုပ္ၾကြက္သားကစားနည္း

THE ROCK (  Dwayne Johnson )   သည္ ေမ(၂)ရက္ေန.၁၉၇၂ ခုႏွစ္ HATWARD CALIFORNIA တြင္ေမြးခဲ.ပါသည္။၁၉၉၅ခုႏွစ္တြင္နပန္းကစားျခင္းစတင္ခဲ.ျပီး UNIVERSITY OF MIAMI မွ Bachelor of General Studies degree in criminology and physiology  ရရွိခဲ.ပါသည္။
၁၉၉၉ခုႏွစ္တြင္ သရုပ္ေဆာင္လုပ္ငန္းကိုပါတြဲဖက္လုပ္ကိုင္ခဲ.ပါသည္။THE ROCK သည္ အရပ္ ၆ေပ ၅လက္မ ၊  ရင္အုပ္ (၅၀)လက္မ၊လက္ေမာင္း(၂၀)လက္မ၊ေပါင္(၃၁)လက္မႏွင္.ခါး(၃၅)လက္မ ရွိျပီးအေမရိကန္ႏွင္.ကေနဒါကျပားျဖစ္သည္။ EMPIRE STATE (2013)? HERCULES(2014) အပါအ၀င္ အက္ရွင္ရုပ္ရွင္ကားမ်ားစြာ ရုိက္ကူးခဲ.ပါသည္။
THE ROCK ၏ကိုယ္အေလးခ်ိန္သည္သူလုပ္ကိုင္ေဆာင္ရႊက္ေနသည္.အေျခအေနေပၚတြင္ေျပာင္းလဲမွဳရွိေနသည္။နပမ္း
ကစားေနခ်ိန္တြင္၂၈၀ေပါင္ရွိျပီး ရုပ္ရွင္ရုိက္ေနစဥ္တြင္ ၂၂၅ေပါင္သာရွိေန၏။ UNIVERSITY OF MIAMIတြင္ AMERICAN FOOTBALL LINEMANလုပ္ေနတုန္းက ၂၈၀ေပါင္ရွိေနေလသည္။ THE ROCK ၏ေလ.က်င္.ခန္းမ်ားအနက္ MUSCLE MASS ၾကြက္သားထု တက္ေစေသာရင္အုပ္ၾကြက္သားကစားနည္းကိုေဖာ္ျပလိုက္ပါသည္။
            ရင္အုပ္ကစားနည္း
ခံုေဇာင္းမွီ ဘားတိုရင္အုပ္တြန္း   ၅ေက်ာ. ၁၂-၁၀-၈-၆-၄ၾကိမ္
ခံုရွည္ျဖင္.ဘားတိုရင္အုပ္တြန္း   ၅ေက်ာ. ၁၂-၁၀-၈-၆-၄ၾကိမ္
CABELၾကိဳးျဖင္.ရင္အုပ္ဆြဲ   ၄ေက်ာ.   ၁၂ၾကိမ္စီ (စူပါဆက္+ ဒိုက္ထိုး)
ဒိုက္ထိုး   ၄ေက်ာ.  ၁၅ ၾကိမ္ စသည္.ေလ.က်င္.ခန္းမ်ားျဖင္.ကစားပါသည္။ THE ROCK သည္ သူစားေသာက္ေသာပံုစံအရ ညေန (၃)နာရီေက်ာ္ပါကကာဗိုဟိုက္ဒရတ္ပါ၀င္ေသာအစားအစာမ်ားကိုစားေသာက္ျခင္းမျပဳေတာ.ပါ။
သူအေနျဖင္.စားေသာက္ေသာဥပမာ(၁)ခုမွာ ၾကက္ဥအကာ(၁၀)လံုး၊ ထမင္း(သို.မဟုတ္) ေကြကာအုပ္ေကာ္ဖီခြက္(၁)ခြက္ႏွင္.ဆန္ျဖင္.ျပဳလုပ္ထားေသာကိတ္မုန္.(၃)လံုး(လက္တစ္၀ါးအရႊယ္)၊ေရ ၂၄ ေအာင္စတို.ျဖစ္သည္။THE ROCK သည္စားေသာက္ျခင္းကိုတစ္ေန.တာအေနျဖင္.(၆)ၾကိမ္စားေသာက္ပါသည္။
ကာယဗလႏွင္.ကာယအလွေလ.က်င္.လိုက္စားသူမ်ားအေနျဖင္.WWE SUPER STARႏွင္.ရုပ္ရွင္သရုပ္ေဆာင္THE ROCK ၏ ရင္အုပ္ၾကြက္သားကစားနည္း၊.စားေသာက္ပံု မ်ားမွအခ်ိဴ.ကိုေလ.လာသိရွိနိုင္ရန္အတြက္ေဖာ္ျပေရးသားလိုက္ပါသည္။
REF:  WWE SUPER STAR THE ROCK
ကာယဗလႏွင္.ကာယအလွေလ.လာလိုက္စားသူမ်ားကိုအစဥ္ေလးစားလွ်က္-
စိုင္းသီဟေက်ာ္စန္း


email---thihakyawsan@gmail.com
phone----၀၉-၅၂၄၀၁၄၅
http://www.facebook.com/thihakyawsan




          
          
          
          
          
          
          
          
      
          
          
          
          
       

No comments:

Post a Comment