arial" action="like" colorscheme="light">

Tuesday, May 7, 2013

အာဟာရရွိရွိနဲ.အရသာေကာင္းတဲ.ၾကက္ဥအကာပူတင္း

ကြ်န္ေတာ္တို ့ဆိုက္ရဲ ့ေဆာင္းပါးရွင္အသစ္ကိုစိုင္းသီဟေက်ာ္ဆန္းရဲ ့ပထမဦးဆံုးေသာေဆာင္းပါးေလးပါ။

ေကာမင့္မ်ားမ်ားေမွ်ာ္လင့္ပါတယ္။

ကာယဗလေလ.က်င္.သူမ်ားမနက္ေစာေစာမွာလြယ္ကူစြာနဲ.ျပင္ဆင္စားေသာက္ႏိုင္မယ္.အဆီပါ၀င္မွဳနဲ
သည္.ၾကက္ဥအကာႏွင္.အရႊက္မ်ားပါ၀င္သည္.စားစရာတစ္မ်ိဳးကိုေဖာ္ျပလိုက္ပါတယ္။


Ingredients  (  ပါ၀င္ေသာအမယ္မ်ား)
·    Liquid egg whites   ၾကက္ဥအကာအရည္
·    Chopped spinach   စပင္းနပ္ႏွဳပ္ႏွဳပ္ဆင္း
·    Chopped bell pepper   ငရုပ္ပြ္ႏွဳပ္ႏွဳပ္ဆင္း
·    Chopped onion  ၾကက္သြန္နီ္ႏွဳပ္ႏွဳပ္ဆင္း
·    Sea salt    ဆား and cracked black pepper   ငရုပ္ေကာင္း
·    Directions( ျပဳလုပ္နည္း)
1.    Oven ကို 375 degreesထိေရာက္ေအာင္အပူေပးပါ
2.    muffin tin ကို သံလြင္ဆီ ျဖန္းပါ(olive oil spray).
3.    မာဖင္ခြက္ထဲသို.ၾကက္ဥအကာအရည္ တစ္၀က္ခန္.ျဖည္.ပါ
4.    စပင္းနပ္ႏွဳပ္ႏွဳပ္ဆင္း ႏွင္. ငရုပ္ပြ္ႏွဳပ္ႏွဳပ္ဆင္းမ်ားကို ထပ္ထည္.ပါ
5.    20 minutes ခန္.Oven ဖုတ္ပါ။

Amount per serving လက္တစ္ဆုပ္စာ တစ္ခုတြင္ပါ၀င္ေသာ ကယ္လိုရီမ်ား
Calories 168
Total Fat(အဆီ)1 g
Total Carb( ကာဗိုဟိုက္ဒရိတ္ပါ၀င္မွဳ) 10 g
Protein (ပရုိတိန္း)30 g



ေလးစားရပါေသာမင္ဘာမ်ားခင္ဗ်ာ-ကိုသီဟရဲ ့ဓါတ္ပံုကိုမႀကာမွီတင္ေပးျဖစ္ပါေႀကာင္းကိုကြ်န္ေတာ္နိုင္ဦး
မွအသိေပးတင္ျပအပ္ပါသည္။

ကာယဗလေလ.လာလိုက္စားသူမ်ားကို အစဥ္ေလးစားလ်က္---


 စိုင္းသီဟေက်ာ္စန္း

email---thihakyawsan@gmail.com
phone---၀၉-၅၂၄၀၁၄၅


1 comment:

  1. ကိုစိုင္းသီဟေက်ာ္ဆန္းေရ---ပထမဦးဆံုးကြန္ဂရက္က်ဴေလးရွင္းလို ့ဆိုခ်င္ပါ
    တယ္။ေနာက္တစ္ခ်က္က၀ဲလ္ကမ္းပါဗ်ာ။ခင္ဗ်ားရဲ ့ပထမဦးဆံုးေဆာင္းပါးေလး
    အျဖစ္တင္ဆက္တဲ့ဒီေဆာင္းပါးေလးကတစ္ကယ့္ကိုအသစ္ပါဗ်ာ။မင္ဘာေတြ
    အားလံုးႏွစ္ျခိဳက္ႀကမယ္လို့လဲေမွ်ာ္လင့္ပါတယ္ဗ်ာ။ေနာက္ထပ္ေဆာင္းပါးေကာင္း
    ေတြေမွ်ာ္ေနဦးမယ္ဗ်ာ။
    ေလးစားလ်က္----
    အဒ္မင္မ်ားျဖစ္ေသာ----
    ကိုနိုင္ဦးႏွင့္ကိုေအာင္ေအာင္

    ReplyDelete