arial" action="like" colorscheme="light">

Tuesday, May 28, 2013

ကယ္လိုရီနည္းပုဇြန္ထုပ္အသား


ကာဗိုဟိုက္ဒရိတ္နည္းျပီးပရုိတိန္းမ်ားျမင္.မားစြာပါ၀င္သည္.ပုဇြန္ထုပ္အသားအစားတူနာငါး၊ၾကက္သား(သို.)
ႏွစ္သက္ရာအသားမ်ားျဖင္.လည္းအစားထိုးျပီးျပဳလုပ္ႏိုင္ပါသည္။
Ingredients    ပါ၀င္ေသာအမယ္မ်ား
·    6-8 ounces lobster ( ၆-၈ ေအာင္စခန္.ရွိေသာပုဇြန္ထုပ္ၾကီးအသား)
·    1 tbsp light mayo  မာရုိးနစ္ လက္ဘက္ရည္ဇြန္း(၁)ဇြန္း
·    Juice from 1/4 lemon သံပုရာသီးတစ္လံုး၏ေလးပံုတစ္ပံု၏အရည္
·    1/4 bell pepper, diced  ငရုပ္ပြအနည္းငယ္
·    1/4 onion, diced   ၾကက္သြန္နီနည္းနည္း
·    1 stalk celery, diced တရုပ္နံနံတစ္စည္း
·    3-4 Romaine lettuce heart leaves
·    Salt and pepper and other spices, ဆား၊ငရုပ္ေကာင္းႏွင္.အျခားႏွစ္သက္ရာဟင္းခပ္မွဳံ.
Directions   ျပဳလုပ္နည္း
·    ခြက္တစ္ခုထဲသို.ပုဇြန္ထုပ္အသားမ်ားကိုႏွစ္သက္သည္.ပံုစံပိုင္းျဖတ္ပါ။ အေနေတာ္လွီးျဖတ္ထားငရုပ္ပြအနည္းငယ္ ၊ၾကက္သြန္နီနည္းနည္း၊ တရုပ္နံနံႏွင္. မာရုိးနစ္မ်ားကိုေရာႏွယ္လိုက္ပါသည္။သံပုရာရည္၊ဆား၊ငရုပ္ေကာင္းမ်ားထပ္ထည္.ပါမည္။
·    အေနေတာ္အသားတစ္တံုးတြင္ပါ၀င္ေသာပမာဏမ်ားမွာ
·    Calories 260 g
·    Total Fat6g
·    Total Carbs8g
·    Protein42g
·   
ျပီးေနာက္ဆလပ္ရႊက္ေပၚသို.အလွဆင္ကာတင္လိုက္ပါကအရသာရွိေသာ ကယ္လိုရီနည္းပုဇြန္ထုပ္အသားျမိန္ရွက္စြာစားဖို.အဆင္သင္.ျဖစ္ပါျပီ။
ကာယဗလႏွင္.ကာယအလွေလ.လာလိုက္စားသူမ်ားကိုအစဥ္ေလးစားလ်က္---


စိုင္းသီဟေက်ာ္စန္း
email---thihakyawsan@gmail.com
phone----၀၉-၅၂၄၀၁၄၅
http://www.facebook.com/thihakyawsan

No comments:

Post a Comment