ကာဗိုဟိုက္ဒရိတ္နည္းျပီးပရုိတိန္းမ်ားျမင္.မားစြာပါ၀င္သည္.ပုဇြန္ထုပ္အသားအစားတူနာငါး၊ၾကက္သား(သို.)
ႏွစ္သက္ရာအသားမ်ားျဖင္.လည္းအစားထိုးျပီးျပဳလုပ္ႏိုင္ပါသည္။
Ingredients ပါ၀င္ေသာအမယ္မ်ား
· 6-8 ounces lobster ( ၆-၈ ေအာင္စခန္.ရွိေသာပုဇြန္ထုပ္ၾကီးအသား)
· 1 tbsp light mayo မာရုိးနစ္ လက္ဘက္ရည္ဇြန္း(၁)ဇြန္း
· Juice from 1/4 lemon သံပုရာသီးတစ္လံုး၏ေလးပံုတစ္ပံု၏အရည္
· 1/4 bell pepper, diced ငရုပ္ပြအနည္းငယ္
· 1/4 onion, diced ၾကက္သြန္နီနည္းနည္း
· 1 stalk celery, diced တရုပ္နံနံတစ္စည္း
· 3-4 Romaine lettuce heart leaves
· Salt and pepper and other spices, ဆား၊ငရုပ္ေကာင္းႏွင္.အျခားႏွစ္သက္ရာဟင္းခပ္မွဳံ.
Directions ျပဳလုပ္နည္း
· ခြက္တစ္ခုထဲသို.ပုဇြန္ထုပ္အသားမ်ားကိုႏွစ္သက္သည္.ပံုစံပိုင္းျဖတ္ပါ။ အေနေတာ္လွီးျဖတ္ထားငရုပ္ပြအနည္းငယ္ ၊ၾကက္သြန္နီနည္းနည္း၊ တရုပ္နံနံႏွင္. မာရုိးနစ္မ်ားကိုေရာႏွယ္လိုက္ပါသည္။သံပုရာရည္၊ဆား၊ငရုပ္ေကာင္းမ်ားထပ္ထည္.ပါမည္။
· အေနေတာ္အသားတစ္တံုးတြင္ပါ၀င္ေသာပမာဏမ်ားမွာ
· Calories 260 g
· Total Fat6g
· Total Carbs8g
· Protein42g
·
ျပီးေနာက္ဆလပ္ရႊက္ေပၚသို.အလွဆင္ကာတင္လိုက္ပါကအရသာရွိေသာ ကယ္လိုရီနည္းပုဇြန္ထုပ္အသားျမိန္ရွက္စြာစားဖို.အဆင္သင္.ျဖစ္ပါျပီ။
ကာယဗလႏွင္.ကာယအလွေလ.လာလိုက္စားသူမ်ားကိုအစဥ္ေလးစားလ်က္---
စိုင္းသီဟေက်ာ္စန္း
email---thihakyawsan@gmail.com
phone----၀၉-၅၂၄၀၁၄၅
http://www.facebook.com/thihakyawsan
No comments:
Post a Comment